user_mobilelogo

Zoo Antwerpen presenteert deze winter Jungle Book Light Festival. Laat je meeslepen in dit bijzondere lichtverhaal over de avonturen van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden.
Hoor je de lokroep van de jungle in ZOO Antwerpen? Wandel tijdens het Jungle Book Light Festival door het meeslepende avontuur van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden. Een lichtverhaal over vriendschap, moed en avontuur. De jungle en haar bekende bewoners nodigen je uit. Kom hen bewonderen in de vijfde editie van het bekende lichtfestival van 29 november tot en met 12 januari in ZOO Antwerpen.

Parkeer best in Parking Breidel!

Reeds vele jaren mogelijk in het buitenland, en nu ook in Antwerpen : U kan op elke eerste zondag van de maand shoppen in Antwerpen. Want dan zijn de meeste winkels in het centrum open.

Volgende winkelstraten doen mee : De Keyserlei, Meir, Diamantwijk, Wilde Zee, Modebuurt, Hoogstraat, Kloosterstraat, Schuttershofstraat, Huidevettersstraat, Kammenstraat, Groenplaats en het Zuid.

Antwerpse Parkings : dichter bij de winkels kun je niet parkeren!!

De bovengrondse Parking St. Jacob wordt op 8 november 2019 omgedoopt tot "Parking Meir-Opera" (205 parkeerplaatsen).

De handelsbenaming "Parking Meir-Opera" geeft immers zeer goed de locatie van de parking weer, dichtbij de beide landmarks “Meir” en “Opera”.

Centraler in de Stad Antwerpen parkeren is onmogelijk!

U staat vlakbij de Meir (de populairste winkelstraat van België), maar ook bij de Antwerpse Opera en het nieuwe Operaplein.

Parking Meir-Opera ligt ook vlakbij de universiteit (UA), de De Keyserlei, de Rooseveltplaats, het Centraal Station, het Shoppingcenter Stadsfeestzaal, de Theaters, de Vogelenmarkt, de Zoo, de Diamantwijk, en ook de Huidevettersstraat, de Schuttershofstraat, de Wilde Zee, de Oudaen, de Boerentoren, de Groenplaats en het historisch centrum zijn niet ver.

Parking Meir-Opera heet U hartelijk welkom! Geniet van de "extra-large"-parkeerplaatsen en de voordelige parkeertarieven!

Parkeer in Parking Meir-Opera!