user_mobilelogo

Kom naar de gezelligste Kerstmarkt van het land! Animatie, sfeer en gezelligheid troef!!

De afgelopen editie van de Kerstmarkt was een groot succes. Ook dit jaar wil de Stad Antwerpen meer dan 1 miljoen bezoekers onderdompelen in de eindejaarssfeer met een Kerstmarkt in het historisch stadscentrum, die slingert van het Steenplein aan de Schelde over de Suikerrui en Grote Markt naar de Handschoenmarkt en Groenplaats.

Kom genieten! De Kerstmarkt loopt vanaf zaterdag 7 december 2019 tot zondag 5 januari 2020.

Plan nu uw bezoek en parkeer in Parking Brabo en Parking Grote Markt! U stapt buiten en belandt onmiddellijk midden in de heerlijke kerstsfeer.

Openingsdagen en -uren

• maandag tot donderdag: 12 tot 22 uur
• vrijdag en zaterdag: 12 tot 24 uur
• zondag: 12 tot 22 uur
• uitzonderingen op 24 en 31/12, 1 en 5/01: 12 tot 18 uur

Belangrijke data

• zaterdag 7 december: openingsfeest
• zondag 1, 8, 15, 22 en 29 december en 5 januari: winkelzondag 
• dinsdag 31 december: eindejaarsvuurwerk boven de Schelde
• zondag 5 januari 2020: winter-BBQ op de Plantinkaai 

Antwerpse Parkings wenst U prettige feestdagen !

 

Zoo Antwerpen presenteert deze winter Jungle Book Light Festival. Laat je meeslepen in dit bijzondere lichtverhaal over de avonturen van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden.
Hoor je de lokroep van de jungle in ZOO Antwerpen? Wandel tijdens het Jungle Book Light Festival door het meeslepende avontuur van Mowgli, Bagheera, Baloo en hun vrienden. Een lichtverhaal over vriendschap, moed en avontuur. De jungle en haar bekende bewoners nodigen je uit. Kom hen bewonderen in de vijfde editie van het bekende lichtfestival van 29 november tot en met 12 januari in ZOO Antwerpen.

Parkeer best in Parking Breidel!

Reeds vele jaren mogelijk in het buitenland, en nu ook in Antwerpen : U kan op elke eerste zondag van de maand shoppen in Antwerpen. Want dan zijn de meeste winkels in het centrum open.

Volgende winkelstraten doen mee : De Keyserlei, Meir, Diamantwijk, Wilde Zee, Modebuurt, Hoogstraat, Kloosterstraat, Schuttershofstraat, Huidevettersstraat, Kammenstraat, Groenplaats en het Zuid.

Antwerpse Parkings : dichter bij de winkels kun je niet parkeren!!